Ontdek nu de Bedrijfsleiderskringen van Liba!

Bedrijfsleiderskring | Liba Advisering

Ontdek nu de Bedrijfsleiderskringen van Liba!

De melkveehouderij in Nederland en België staat voor grote uitdagingen en is gebonden aan vele regels. Dit zet het economisch resultaat voor deze bedrijven onder druk. Bij veel bedrijven zijn nu minder koeien aanwezig op het bedrijf waardoor de vaste kosten en financieringslasten per koe behoorlijk zijn gestegen. Om deze inkomensdaling op korte termijn weer terug te draaien, is topmanagement vaak noodzakelijk.

 

Maar hoe bereikt u topmanagement op uw bedrijf?

 

 

 

 

Vaak ontstaan hierbij veel vragen zoals:

  • Hoe zorg ik dat mijn koeien 1.000 liter melk meer geven?
  • Hoe laat ik mijn krachtvoerkosten met 1,5 ct dalen?
  • Hoe verlaag ik mijn veekosten zonder verlies van productie en vooruitgang?

 

Liba heeft een aantal producten en diensten om u hierbij te ondersteunen, zo kunnen we samen met u het maximale inkomen uit uw bedrijf halen!

 

In ons vorig nieuwsbericht (klik hier) stelden we al de Bedrijfseconomische Analyse (BEA) aan u voor. 

 

In dit bericht willen we onze diensten verder uit de doeken doen en u kennis laten maken met de Bedrijfsleiderskring van Liba, wat samen met de Bedrijfseconomische Analyse (BEA) ook een zeer nuttige en succesvolle tool is om uw melkveebedrijf naar een hoger niveau te tillen!

 

 

Bedrijfsleiderskring

 

  • Een bijeenkomst van 8 tot 10 bedrijfsleiders die vier maal per jaar de technische en economische resultaten van hun bedrijven bespreken. De Bedrijfsleiderskring wordt steeds gehouden op één van de deelnemende bedrijven. Klik hier voor een blanco voorbeeld van een overzicht van een Bedrijfsleiderskring.
  • Deelnemers van een Bedrijfsleiderkring scoren gemiddeld technisch en economisch sterker, zoals hieronder in de grafiek zichtbaar is. Een zeer goede investering dus!

 

Vergelijking van het saldo per koe tussen leden en niet-leden van de Bedrijfsleiderskring | Liba Advisering

Vergelijking van het saldo per koe tussen leden en niet-leden van de Bedrijfsleiderskring | Liba Advisering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In bovenstaande grafiek ziet u het vergelijk tussen bedrijven in een bedrijfsleiderskring (blauwe lijn)en bedrijven die niet deelnemen (groene lijn).

Zichtbaar is dat de bedrijven die deelnemen gemiddeld een hoger saldo draaien!

 

Voor meer informatie of om u aan te melden om ook deel te nemen aan één van onze Bedrijfsleiderskringen in Vlaanderen en Nederland, kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar liba [at] liba.be of te bellen naar 0032 (0) 89 46 46 06. 

 

Ga naar de contactpagina