Wat we doen

Liba is een advieskantoor voor begeleiding binnen verschillende domeinen met ruim 30 jaar ervaring binnen de melkveehouderij.

Doorheen de jaren hebben we zowel onze expertise als ons team van specialisten sterk uitgebreid, waardoor we nu ook advies en begeleiding kunnen aanbieden aan ondernemers en vrije beroepen binnen uiteenlopende vakgebieden.

Door onze jarenlange ervaring hebben we een diepgaand aanbod van diensten uitgebouwd waarmee we u als klant kunnen helpen bij de uitdagingen die u tegenkomt in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

De diensten waarop u bij Liba beroep kunt doen, zijn zeer ruim en uitgebreid om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw zaak.

Onze kernactiviteiten


Waarmee kunnen we uw onderneming verder ondersteunen?

Uiteraard stopt de dienstverlening van Liba niet bij deze kernactiviteiten. Door onze jarenlange ervaring binnen de sector hebben we namelijk een grondige expertise opgebouwd over een uiteenlopend aanbod van onderwerpen. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn en u een dienstverlening op maat aanbieden!

Op dit moment zijn we ons aanbod aan het finetunen, zodat we u als ondernemer optimaal kunnen helpen. Houd dus zeker deze pagina in de gaten, want binnenkort zult u hier uitgebreidere informatie kunnen vinden over elk van onderstaande onderwerpen en op welke manier het iets voor u kan zijn.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van de thema’s waarmee we u graag helpen in uw bedrijfsvoering.

Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Overnames
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Kasplanning
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: KPI's
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Voederwaardepijs
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Bedrijfseconomische analyse
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Bedrijfsleiderskringen
Donkerblauwe rechthoek met in witte letters de tekst: Nieuwsbrieven