MYLIBA

MyLiba: Uw persoonlijke bedrijfsportaal

Met uw MyLiba-account kunt u eenvoudig inloggen en toegang krijgen tot verschillende gegevens met betrekking tot uw bedrijf. Denk hierbij aan bedrijfseconomische rapporten, gespreksverslagen, analyserapporten, maar ook uw invulboeken. Met uw eigen account kunt u te allen tijde veilige en beveiligde toegang tot deze gegevens.

Binnen de MyLiba-omgeving vindt u ook exclusieve nieuwsberichten, waarmee we u up-to-date houden over nieuws in de agrarische sector en hoe u hier met uw eigen bedrijf op in kunt spelen. Ook als u een Cowdashboard-abonnement heeft, kunt u voortaan ook via MyLiba toegang krijgen tot deze omgeving.

MyLiba maakt het u als klant zo gemakkelijk mogelijk om snel uw gegevens op te halen wanneer u deze nodig heeft. Bijvoorbeeld als u de boekhouding nodig heeft voor een gesprek met de bank, of wanneer u zelf aan de hand van uw analyserapport een KPI-lijst op wilt stellen. U kunt snel en makkelijk een overzicht vinden van uw bedrijfsontwikkeling over de afgelopen jaren.

Bent u boekhoudklant bij Liba? Dan nodigen wij u van harte uit om snel een kijkje te nemen op onze website en gebruik te maken van uw MyLiba-account!

Mocht u vragen hebben over de werking van MyLiba, neem dan contact op via mail (ines.debaets@liba.be) of telefonisch via +32 (0)89 82 15 55.