Opleidingen

Opleidingen

Om (toekomstige) melkveehouders nog beter te ondersteunen, heeft Liba de krachten gebundeld met Dairy Training Centre (DTC) uit Oenkerk om professionele opleidingen aan te bieden voor de melkveehouderij. Net zoals Liba is Dairy Training Centre actief op de melkveehouderij-markt en door de handen in elkaar te slaan, zijn er mogelijkheden om vernieuwende trainingen aan te bieden en elkaars expertise in te zetten.

DTC – de voormalige praktijkschool Oenkerk – bedient vooral melkveehouders, medewerkers van melkveebedrijven en partijen werkzaam in de periferie van de landbouw. Dairy Training Centre is daarmee hét trainingscentrum voor de melkveehouderij en melkverwerking.

De samenwerking start met het gezamenlijk aanbieden van de opleiding Middelbaar Kader Melkveehouderij voor bedrijfsopvolgers, de training TOP-melkveehouderij voor professionele medewerkers en de SPRINT-training voor zij-instromers en partners van de melkveehouderij in de Zuid-Nederlands en Belgische markt.


Hieronder vind je een kort overzicht van de opleiding Middelbaar Kader Melkveehouderij die Liba in samenwerking met DTC aanbiedt. Via de knop ‘Meer informatie MKM’ ga je rechtstreeks naar de website van DTC waar je extra informatie over de opleiding kunt terugvinden. 

Middelbaar Kader Melkveehouderij

De opleiding Middelbaar Kader Melkveehouderij (MKM) is bedoeld voor melkveehouders in spe die bijvoorbeeld het familiebedrijf in de toekomst willen overnemen. In deze training verdiep je je dan ook in de verschillende managementterreinen waar je als (toekomstig) ondernemer van een melkveebedrijf mee te maken krijgt. Bovendien is de training gericht op het optimaliseren, ontwikkelen en daarna het overnemen van het bedrijf.

Meer informatie MKMBekijk de folder
Liba Advisering | Partner voor melkveeondernemers
Dairy Training Centre | Het trainingscentrum voor de melkveehouderij en de melkverwerking