Studiereizen

Jaarlijks organiseert Liba verschillende studiereizen. In het voorjaar gaan we gedurende twee dagen met onze melkveehouders op bezoek bij enkele collega’s in eigen land of de naburige landen. De thema’s van de voorgaande korte reizen waren ‘Intensief groeien’ en ‘Groei en rendement’. Deze thema’s geven aan welk type bedrijven we bezochten gedurende deze tweedaagse reis.

 

Gedurende de zomer of het najaar nemen we eveneens de tijd om een lange reis te organiseren. Deze agrarische reis is een mix van bedrijfsbezoeken en toeristische trekpleisters. Bestemmingen die we al bezocht hebben zijn de USA, Oekraïne, Polen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië,…

 

De foto’s van de reizen (vanaf 2011) kan u terugvinden op onze Facebookpagina.

Studiereis Zweden | 8 tot en met 15 juli 2019

 

Van maandag 8 tot en met maandag 15 juli gaat Liba op studiereis naar Zweden. We zullen tijdens deze reis verschillende melkveebedrijven bezoeken, maar er zullen ook zeker enkele toeristische uitstappen op het programma staan! Hieronder kunt u al eens een kijkje nemen naar het voorlopige programma dat we voor u uitgestippeld hebben! 

 

(Let op: Programma onder voorbehoud, er kunnen nog wijzigingen aan gebeuren in het kader van beschikbaarheid en dergelijke)

 

 

 

 

 

 

Liba organiseert regelmatig kort studiereizen naar verschillende bestemmingen. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod!

In het rechter tabblad “Vorige studiereizen” kunt u enkele foto’s zien van reizen die we in het verleden georganiseerd hebben.
Door op de klikken, komt u bij het verslag van de betreffende reis terecht.


Klik op de foto’s hieronder om wat meer te lezen over de studiereizen die we in het verleden georganiseerd hebben.